Terug naar het overzicht

Win een buitenkeuken van Lafosse (t.w.v. 25.900 euro)

Logo De Morgen

Chef in eigen tuin: het Belgische Lafosse lanceert state of the art buitenkeuken

Belgische keukenbouwer Lafosse, die vooral gespecialiseerd is in professionele keukens en projecten voor de high end particuliere markt, pakt uit met een gepatenteerd mobiel buitenkeukenconcept, handgemaakt in de meest hoogwaardige materialen.

Omdat een buitenkeuken niet alleen belangrijk is voor het welslagen van het menu, maar ook een zekere vorm van entertainment mag bieden, besteedde Lafosse veel zorg aan het design van zijn paradepaardje. De Lafosse buitenkeuken doet immers perfect dienst als gezellige bar voor het aperitief of als veelzijdige autonome keuken voor je 3-gangenmenu. Niet alleen uw kookkunsten worden met dit staaltje toptechnologie naar een hoger niveau getild, ook uw tuin, terras of patio krijgen extra allure dankzij het robuuste, tijdloze design afgewerkt in hoogwaardig inox en duurzaam Afrormosia hardhout. Dankzij het handige Glide-and-Fold systeem transformeert u de keuken in een handomdraai tot stijlvolle bar en weer terug.

Voortaan kunt u tijdens uw tuinfeest bij uw gasten blijven. U hoeft immers niet heen en weer te rennen van binnen naar buiten om drankjes te serveren, iets af te spoelen of een extra kommetje uit te halen. De mobiele buitenkeuken is uitgerust met geïntegreerde gasgrill, 2 inductievelden, koelkast, lades, spoelbak en nog veel meer. Water wordt voorzien via de geïntegreerde Gardena TM koppeling, of u kunt opteren voor volledige autonomie dankzij het optionele pompsysteem met bijhorende voorraadtank. Dit all-in pakket, met de hand gemaakt door toegewijde ambachtslui, integreert naar goede Lafosse gewoonte enkel de meest kwalitatieve professionele apparatuur.  Optioneel kunt u kiezen voor een teppan yaki in plaats van de gasgrill en ook een volledig onafhankelijk watersysteem behoort tot de mogelijkheden. 

Lafosse Kitchen Technology uit Wevelgem is al meer dan 35 jaar de referentie in keukentechnologie voor zowel de professionele chef als voor de nicheklant op de particuliere markt. Voor zijn producten doet Lafosse naast eigen Belgische ateliers uitsluitend een beroep op partners die dezelfde filosofie hanteren en zweren bij productie in West-Europa. Het is de bewuste keuze van Lafosse om kwaliteit boven prijs te laten primeren.

Bekijk hier de actievoorwaarden