Terug naar het overzicht

The Streets - Win duotickets (14/02)

Logo De Morgen

Maak kans op een duoticket voor het uitverkochte concert van The Streets op 14 februari in de AB in Brussel.

Daar is The Streets eindelijk weer! Na een afwezigheid van zeven lange jaren is Mike Skinner – aka The Streets – helemaal terug. In de loop van 2017 kwam Skinner al naar buiten met enkele vlijmscherpe tracks (o.a. “Boys Will Be Boys” feat. Jaykae, “If You Ever Need to Talk I’m Here” en “Burn Bridges”), vergezeld van een schitterende reeks shows in Engeland.

Op 14 februari komen ze met deze tour ook naar een uitverkochte AB in Brussel. Op het menu: alle klassiekers uit de intussen haast mythische platen ‘Original Pirate Material’ (2002), ‘A Grand Don’t Come For Free’ (2004), ‘The Hardest Way To Make An Easy Living’ (2006) en ‘Everything is Borrowed’ (2008).

Mike Skinner verdween in 2011 compleet van de radar, maar zijn invloed op de Britse urbanscene bleef duidelijk voelbaar. Zijn onvergelijkbare présence, perfect afgemeten flow, verpletterende humor en rebelse houding maken van hem een grote klepper in de internationale hiphopwereld. Met de focus op rechtvaardigheid schildert hij de maatschappij soms cynisch af, maar vervalt daarbij nooit in het vulgaire of banale. 

Bekijk hier de actievoorwaarden