Terug naar het overzicht

Sparks - Win duotickets (7/6)

Logo De Morgen

Maak kans op een duoticket voor het concert van Sparks, op 7 juni in de Arenberg in Antwerpen

Na hun welgesmaakte passage in de Ancienne Belgique, met Franz Ferdinand onder de naam FFS in 2015 en hun eigen show in september vorig jaar, keert de knotsgekke band rond de broers Ron en Russel Mael terug naar België.

Sinds de release van This Town Ain’t Big Enough For Both Of Us, het nummer uit 1974 waarmee ze de UK hitlijsten helemaal domineerden, slaagt Sparks er keer op keer in om, met hun originele en unieke kijk op muziek, andere artiesten te inspireren en te beïnvloeden. De twee broers uit Californië kondigden eerder al 3 shows aan in het Verenigd Koninkrijk rond hun 23ste studioalbum Hippopotamus. Het album werd door critici unaniem de hemel in geprezen en stond bovenaan in tal van eindejaarslijstjes. De nieuwe nummers (zoals bijvoorbeeld Edith Piaf Said It Better Than Me, What The Hell Is This Time en Missionary Position) klinken als hun oudere hits zoals Amateur Hour en The Number One Song In Heaven en klinken levendiger en relevanter als ooit te voren. Het publiek en critici zijn het er dan ook over eens dat Sparks, meester in het combineren van muziekgenres, in topvorm is.

Sparks komt op donderdag 7 juni naar de Arenberg voor een explosieve show met hits én nieuw werk uit hun meest recente album Hippopotamus.

Bekijk hier de actievoorwaarden