Terug naar het overzicht

Olafur Arnalds - Win duotickets (25/10)

Logo De Morgen

Maak kans op een duoticket voor het concert van Olafur Arnalds in Antwerpen.

BAFTA Awards winnaar, avant-garde componist, muzikant en producer Ólafur Arnalds komt op donderdag 25 oktober naar de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

Ólafur Arnalds, onvermoeibaar productief, heeft sinds zijn eerste release in 2007 al ruim een dozijn albums op de teller, solowerk of in samenwerking met anderen, en verkent alles tussen huiskamermuziek en minimal techno. Nu zijn vorige projecten als ‘Island Songs’ (opgenomen op maar liefst zeven iconische plaatsen in zijn geboorteland IJsland), soundtracks voor TV programma’s als ‘Broadchurch’ en ‘Philip K. Dick’s Electric Dreams’, en een wereldtournee met zijn elektronica band KIASMOS achter de rug zijn, stomen Ólafur en zijn team een gloednieuwe live show klaar.

Voor de gelegenheid omringt Ólafur zich met een uniek ensemble bestaande uit een strijkkwartet, een live drummer/percussionist, en enkele van zijn piano’s en synthesizers. Pronkstuk van de show worden twee deels van zichzelf componerende en spelende piano’s die Ólafur en zijn team de voorbije twee jaar ontworpen hebben. Een unieke en innovatieve toevoeging aan een niet te missen klankervaring op het podium!

 

Bekijk hier de actievoorwaarden