Terug naar het overzicht

Mastodon - Win duotickets (09/02)

Logo De Morgen

Maak kans op een duoticket voor het uitverkochte concert van Mastodon op zaterdag 9 februari in de Ancienne Belgique in Brussel.

Met acht albums op zak is Mastodon ongetwijfeld één van de belangrijkste pioniers die mee aan de wieg stond van de heropleving van de Amerikaanse metal. Sinds hun eerste album ‘Remission’, uitgebracht in 2002, hebben Troy Sanders (bas/zang), Brent Hinds (gitaar/zang), Bill Kelliher (gitaar) en Brann Dailor (drums) het publiek en critici telkens weten te overtuigen.

In 2017 kwam Mastodon met een meer dan uitstekende zevende album dat van bij de release helemaal bovenaan de Billboard Top Album Sales Chart stond. Een prestatie die niet onopgemerkt bleef binnen de rockwereld... ‘Emperor of Sand’ werd genomineerd voor een Grammy Award in de categorie “Best Rock Album" en won de award “Best Metal Performance” voor de single “Sultan's Curse".
 
Op 9 februari staan ze in een uitverkochte AB en brengen ze Kvelertak en Mutoid Man mee als special guest. Als abonnee van De Morgen maak jij kans op de laatste tickets!

Bekijk hier de actievoorwaarden