Terug naar het overzicht

Loreena McKennitt - Win duotickets (04/04)

Logo De Morgen

Maak kans op een duoticket voor het concert van Loreena McKennitt op 4 april in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

Na een magnifiek en tot de nok uitverkocht trio-concert in het Koninklijk Circus in maart 2017, komt de Canadese artieste dit jaar naar ons land met een nieuwe show. Afspraak op donderdag 4 april 2019, in het prestigieuze kader van de Henry Le Boeufzaal in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. 

Loreena McKennitt, schrijfster, componiste, zangeres, harpiste en pianiste, blijft boeien met haar unieke repertoire met Keltische invloeden, gekruid met pop, folk en wereldmuziek. Met ruim 14 miljoen wereldwijd verkochte albums en talloze bekroningen, bouwde ze een grote schare trouwe fans op, die steeds als een blok vallen voor haar betoverende podiumprestaties.

Met haar ‘Lost Souls Tour’ onthult ze live haar nieuwe album. ‘Lost Souls’ is haar eerste plaat met eigen composities sinds ‘An Ancient Muse’ (2006). Negen originele nummers en een nieuwe muzikale reis die opnieuw erg exotisch belooft te worden, afgaande op de instrumenten die ze gebruikte, waaronder de oed, de nyckelharpa, de qanûn en de flamencogitaar.

Bekijk hier de actievoorwaarden