Terug naar het overzicht

Independent Brussels - Win duotickets (8 - 11/11)

Logo De Morgen

Independent is een jaarlijkse beurs voor hedendaagse kunst die in 2009 in New York werd opgericht en sinds 2016 ook in Brussel plaatsvindt. 

Voor deze derde editie, die plaatsvindt van 8 tot 11 november - vindt Independent Brussels zichzelf opnieuw uit. Onder leiding van gastcurator Vincent Honoré (Senior Curator van Hayward Gallery) zal deze editie het model van de kunstbeurs herdefiniëren door de toevoeging van een dynamisch programma van performances, installaties, screenings, muzikale bijdragen, lezingen en andere evenementen. Independent Brussels 2018 wordt zo een platform voor experiment, onverwachte interacties en collectief denken, gericht op ervaring en ontdekking.

Dit najaar nemen meer dan 60 internationale galeries, musea en non-profitorganisaties deel aan Independent Brussels, waarvan 75% solo- of duo shows zijn. Samen vertegenwoordigen de deelnemers 30 verschillende steden over de hele wereld. Met deze editie zal Independent Brussels meer dan 100 Belgische debuten hebben getoond sinds de start van het project in 2016.

Locatie : Vanderborghtgebouw, Schildknaapstraat 50, 1000 Brussel.

Meer info : www.independenthq.com

Bekijk hier de actievoorwaarden