Terug naar het overzicht

Foo Fighters - Win duotickets (11/6)

Logo De Morgen

Maak kans op een duoticket voor het concert van Foo Fighters op 11 juni in het Sportpaleis in Antwerpen

Met een carrière van meer dan 20 jaar en 9 studio albums op hun palmares is Foo Fighters een van de meest besproken bands van de laatste decennia. Al jaren slagen ze erin hun fans zowel live als op plaat in extase te brengen met hun no-nonsense rock nummers. Hun lijst met wereldhits lijkt wel oneindig, denk maar aan nummers als 'Everlong', 'My Hero', 'Best Of You', 'The Pretender' en 'Learn To Fly'.

Ook voor hun negende studio album ‘Concrete & Gold’, dat uitkwam in september, lag de lat hoog. Bewijs daarvan zijn singles 'Run' en 'The Sky Is A Neighborhood'. De Amerikanen slagen er telkens opnieuw in zichzelf te overtreffen dankzij hun typische gitaarrifs, het unieke stemgeluid van Dave Grohl en het groteske samenspel van de bandleden. Foo Fighters behoort daardoor al jaren tot het selecte groepje van rasechte top acts overal ter wereld.

Met een portefeuille vol wereldhits en een splinternieuw album in hun achterzak, heeft de band reden genoeg om opnieuw naar ons land af te zakken. Op maandag 11 juni 2018 komen Foo Fighters met hun 'Concrete & Gold World Tour' naar het Sportpaleis voor een show vol hits en nieuwe nummers! Een no-nonsense rockshow die je niet mag missen!

Bekijk hier de actievoorwaarden