Terug naar het overzicht

Enter Shikari - Win duotickets (17/04)

Logo De Morgen

Maak kans op een duoticket voor Enter Shikari in de AB in Brussel op 17 april. 

Enter Shikari is terug, met nieuw album ‘The Spark’ onder de arm en bijhorende zaaltournee die op woensdag 17 april halt houdt in de Brusselse AB!

Het viertal uit Hertfordshire laat voor het eerst van zich horen in 2007 met debuutplaat ‘Take To The Skies’. Een gekke maar sublieme mix van de euforie van dubstep, de energie van hardcore en een ongegeneerd vleugje drum’n’bass en grime. Vandaag is de band aan zijn vijfde studioalbum toe.

‘The Spark’, verschenen in september, is het nieuwste en zonder twijfel ook het meest ambitieuze album. Een perfect uitgekiende combo van diverse invloeden, zoals Radiohead, Dvorák, Manic Street Preachers, Nils Frahm, The Human League en The Specials. ‘The Spark’ heeft zijn naam niet gestolen. Het is letterlijk een lichtpuntje in een wereld die gebogen gaat onder vele sombere actualiteitsberichten en tevens een sprankelende nieuwe start voor een gevestigde waarde in de Engelse rockscene

Vooral op het podium onderscheidt Enter Shikari zich van andere bands. Ze staan alom bekend als sublieme performers en elke passage is een ervaring die je onder geen beding gemist mag hebben.

Bekijk hier de actievoorwaarden